KOSTSCHEMAN

Här erbjuds en rad olika kostscheman för att just du ska hitta ett alternativ som passar dig och din livsstil. Är du en person som vill ha vägledning och en hjälpande hand under ett antal veckors tid för att verkligen komma igång med hälsosam livsstil? Eller är du kanske personen som bara önskar en knuff i rätt riktning och behöver lite inspiration i form av ett komplett kostschema med tips och recept som du enkelt kan följa på egen hand? Oavsett vad just du behöver så är mitt mål att du ska hitta det här hos mig, om du mot förmodan inte hittar ett schema som känns rätt för dig så är du varmt välkommen att kontakta mig så löser vi det! 


Tänk på att flera utav mina färdiga kostscheman är beräknade på ett underskott vilket betyder att du förmodligen kommer att äta lite mindre än du tidigare gjort, det betyder också att om du är osäker på hur mycket du behöver få i dig varje dag (beroende på ditt mål) så är det är viktigt att vi tillsammans ser över ditt behov och säkerställer att du får i dig tillräckligt med mat. Mitt mål är att bidra och inspirera till en hälsosam livsstil, är du osäker eller har frågor angående hur mycket många kalorier du behöver få i dig per dag eller funderar över vilket schema du ska välja så finns jag ett mejl bort! 

Alla färdiga kostscheman skickas som PDF-fil till din valda e-postadress. 

Individanpassade kostscheman skapar vi tillsammans utifrån dina behov och önskemål. Du köper schemat och därefter tar jag kontakt med dig för att få mer information, det kompletta kostschemat skickas sedan som PDF-fil till din valda e-postadress inom 14 arbetsdagar.