KOSTSCHEMA KOMPLETT (KVINNA)

I lager.
895 kr

671 kr


Ett färdigt kostschema som passar perfekt för dig som vill komma igång med en hälsosam livsstil. Schemat innehåller produkttips, färdiga måltidsrecept samt möjlighet för dig att komponera ihop egna måltider med förslag på protein- & kolhydratskällor. Här hittar du recept med kött, fågel, fisk samt vegetariska alternativ. Detta kostschema passar utmärkt för dig som är kvinna och vill kickstarta en viktnedgång eller bibehålla nuvarande vikt på ett hälsosamt sätt. 


* Ett kostschema för dig som önskar viktnedgång eller vill bibehålla nuvarande vikt på ett hälsosamt sätt. 

* Passar dig som är vardagsmotionär eller tränar 1-3 lättare pass i veckan. 

* Komplett kostschema för dig som är kvinna.

* Schemat består utav 6 måltider per dag varav 3 stycken är mellanmål.  

* Innehåller varierande recept till alla måltider.  

* Här finns även möjlighet att komponera dina egna måltider med förslag på protein & kolhydrater. 

* Passar dig som vill ha lite inspiration men inte behöver någon hjälp längs vägen. 


Viktigt att notera är att kostschemat endast är baserat på en uppskattning och inte specifikt för dig som individ, det innebär att du kan behöva korrigera schemat under tidens gång om du märker att du går upp eller ner i vikt i ett tempo som inte känns bra. 

Om det är så att du har svårt att välja kostschema så rekommenderar jag dig alltid att kontakta mig så kan vi tillsammans hitta rätt schema för dig, det är otroligt viktigt att du får i dig tillräckligt med mat och inte ligger på ett för stort underskott. Om du är osäker eller har några frågor är du varmt välkommen att kontakta mig på [email protected] så hjälper jag dig vidare.